Dom viktigaste månaderna och varför i mitt 2015

Januari: Fick äntligen flytta ner till mitt nya rum där mina kläder fick plats i garderoben, jag fick ett rum som är mer tänkt för mig och mina kompisar än mig själv, där vi bara kan sitta och ta det lungt, spela spel, kolla tv, ja you name it! 

viktigjanuari

Mars: Här fick jag kontakt med Felicia Melander, jag åkte med henne till Dmretro för att fota henne backstage, här började allt gå så mycket bättre för min blogg. Man kan säga att Felicia Melander gav mig en extra knuff in i den riktiga blogg världen. Tacksam!

viktigmars

viktigmarse

Maj: När jag va på Dmretro började jag prata med Peter Nilsson (Peter08) vi har varit ute och fotats några gånger tillsammans, och första gången jag fotade med han var första gången jag stog framför kamera, ser ni hur obekväm jag ser ut heheh. 

Så skönt att ha någon bakom kameran som kan hantera den, vi fick till jätte fina bilder!

viktigmarsäviktigmaj

Juni: Ett jobb efter ett annat, här började jag fota med snyggingarna Sanna och Emma. Åh det va så kul, jätte duktiga framför kameran, fina personligheter och vilket engagemang. Sånt är inspirerande!! 

viktigase

Juli: Här fotade jag och Mathias utomhus i nästan en hel dag, och den här kille kan sin grej både bakom och framför kameran, man fick tips och råd och man känner sig trygg framför kameran med han! Bilderna vart sjukt bra!

foltomhviktigtfot

Augusti: Denna månad var rolig, jag köpte en ny kamera och nytt objektiv för 15 tusen (?) En nikonD7200 så värt. Jag fick mina första samarbeten med företag här, SheIn, Romwe och Cocoo.

Vi åkte till spanien och resor för mig är alltid något annat, jag trivs bättre utomlands än vad jag gör i sverige. Strax efter hemkomst från spanien drog skolan igång och jag började första året på Gymnasiet. Trivs jätte bra och har hittat massa fina vänner. 

viktigtshein

viktigastnykamera

Oktober: Resoooor. Vi åkte till London för hmm femte(?) gången. Mamma, Moster, Kusin och jag. Super mysigt och grym shopping. Jag och Madde träffade även nya killkompisar där, åt god mat och hade jätte trevligt!

viktigastellondond viktigastelondon

Publicerat av

Felicia

Hej! Jag heter felicia sander :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>